Friday, July 20, 2012

Историята на съновника

Сънотълкуването е една от най-известните книги за тълкуване на сънищата, "Oneyrokritiki" е написана от Артемидор Daldianskim през II век пр. Хр., по-нататъшното развитие на темата за съновниците се основава на нея.

Артемидор Daldiansky е предложил директен превод на символиката на сънищата. Понеже не е достатъчно само да видите този или онзи сън. Основната задача на един съновник е да обяснява правилно и използването на информацията.

Луната и пророческите сънища

Възприемането на сънищата зависи от фазата на луната. По този начин, Нарастваща Луна вдъхновява сънищата. Сънищата често говорят за събитията, които вече са на път и скоро трябва да се сбъднат.
Пълнолунието носи изключителни сънища за мъжете. Сънищата през този период са скрити дълбоко в подсъзнанието на човека и обръщат внимание на тези аспекти на живота,
при които са свързани с голяма част от техните емоционални преживявания.

Намаляващата Луната според съновника носи сънища, които са свързани с изминали събития, които имат пряко въздействие върху настоящите и бъдещи събития. Именно през този период, по-често, отколкото в други, човек сънува пророчески сънища - тези, които се сбъдват.

Трябва да се отбележи, че всеки ден от седмицата се влиае от определена планета, което от своя страна, влияе върху живота на дадено лице, въз основа на присъщите му качества. Като се имат предвид тези критерии, е възможно да се разтълкува кодираната информация в сънищата.

No comments:

Post a Comment