Wednesday, January 30, 2013

Значението на различните картини в сънищата

От дълбока древност на човека се опитва да разгадае значението на различните картини, които вижда, докато спи. Много хора виждат сънища като нещо обичайно и нормално съпътстващо живота ни без неговото особено внимание. Има няколко хора, които осъзнават, че сънищата могат да бъдат съобщения и пророчества за нашето най-близко бъдеще.

Още преди хиляди години нашите предци са придава значение на сънищата като предвестници на определени събития. Изгорени са сънищата на своите роднини и приближени и са ги, свързани със събитията, настъпили непосредствено след това.

Съновниците са различни за всяка нация. Сходството на България със Западна Европа, турски, африканска или американски е само около 20 %. Живеещи в различни страни и континенти, различни нации и различни политики и приравнени стоки на земята от хиляди години. Така са се променили хората като им физиологични белези и психологически. Следователно различни нации и етнически групи получават различни съобщения чрез своите сънища, предвещаващи определени събития.

Този Съновник е съкратена версия на многобройните записи на нашите предци. Последователността на съня с определено събитие в s? novnika не е 100 % сигурна. За пример, това е напълно възможно съновника да предвещава отрицателни и неблагоприятни събития, и вие да ви се случи нещо много хубаво и дългоочаквано. Понякога за различни хора макар и от български произход получават същите послания с различни значения.

No comments:

Post a Comment