Wednesday, January 30, 2013

Повтарящите се сънища

Сънища, според някои хипотези служат за преглед на някои от нашите навици и помагат на хората да вземете правилното решение.
Когато ние преследваме повтарящ се сън, това означава нещо много важно. Така нашето подсъзнание се опитва да ни каже, че сме взели правилното решение или не, ние сме в състояние да се справят с трудни ситуации.
Подсъзнанието метод използва повторението, за да се даде възможност на нашите умове да запомня наистина важно послание. Това повторно действие означава, че нашата реакция на ситуация, която настоява, не се променя в правилната посока.
Това е феноменът на повтарящите се сънища, които трябва да бъдат лекувани наистина сериозно. Темата на съня се повтаря, макар кулисите тя може да бъде различен.
Има и друг вариант, в който на сцената е една и съща, независимо от темата на сън. Тези сънища се запомнят по-добре, защото те са емоционално наситено.
Например, ако наскоро сте променили работни места и постоянно сънувам, че ви гони опашката или другаде, може да означава, че не ви харесва новата си работа. Вие не искате сам да напусне ново място, така че да коригира подсъзнанието, че да те уволнят и след това точно може да се случи.
При това положение можете да си представите съня си, преди да заспите, и кажи на онези, които ви гонят, че няма да напусне. Тогава ще спре да преследва мечтата вас и работят нещата ще се нормализират.
Ако повтарящите се сънища започват да се случват промени, това означава, че вашите мисли и чувства се променят. Вие ставате по-уверен е по силите им, за да ги намерите нови възможности и по-лесно да се свържете с хора.
Понякога мечтите се повтарят вещае болест. Например, римския лекар Клавдий Гален описва повтарящите се сънища на един човек, който постоянно сънувах, че си крак в камък. След известно време кракът му е парализирана.
Ако постоянно мечтаят за същото обезпокояващ сън, който прави през нощта, за да се събуди в наводнени пот, може да е сигнал на организма на болести на сърдечно-съдовата система.
Ако постоянно сънувам гнила храна, може да са се развили заболяване на стомаха, и ако в съня си, можете да получите дълбока рана в гърдите може да става от сърдечно-съдови заболявания.
Кожни заболявания се предават на подсъзнанието си, ако сънуваш, че тялото ви постоянно пълзи неприятни големи насекоми. Загрижени може да бъдете, ако тези мечти сте мечтали повече от четири пъти седмично.

No comments:

Post a Comment